Skip to content

Workshop

Eenheid Samen Workshop

In wat een bijzondere wereld leven we op dit moment! Soms lijkt het wel een slechte film waarin wij terecht zijn gekomen, maar dan ontwaken we toch weer in de werkelijkheid …

Deze situatie vraagt  nogal wat van ons . Onze vaste momenten zijn verdwenen, we raken ons houvast  en onze structuur soms kwijt. Veel emoties komen op een dag langs en dit maakt je moe. ’s Avonds ben je uitgeblust en zit je vaak alleen op de bank, het lijkt alsof je weg zou willen vluchten.

 

Wanneer je angst ervaart en hiervan onrustig/emotioneel wordt besef dan dat je niet overal invloed op kunt uitoefenen. We moeten er daarom voor zorgen dat er zo min mogelijk aandacht/energie naar negativiteit  gaat. Hier heb je geen invloed op. Je voelt je machteloos en angstig. 

 

Zorg ervoor – in wat je ook doet en je energie in steekt – waar je wel invloed op kunt uitoefenen!

Ga iets doen, zoek afleiding. En dan bedoel ik niet alleen de tv, maar echt iets actief doen. Dat geeft je een gevoel van controle en maakt je lijf en geest weer wakker.

 

Ons doel is onze doelgroep te kunnen ondersteunen en begeleiden d.m.v. veranderen van de mindset.

Dat kan door de positieve kant te belichten en meer energie te krijgen zodat we onze doelgroep uit hun isolement halen d.m.v. een creatieve workshop ;

Thema’s:

 

  • Muziek
  • Bollywood/hindoestaanse zang en dans
  • Bhaitak ghana
  • Harmonium/dholak  (instrumenten spelen)
  • Schilderen
  • Je gevoel uiten op papier

Aanmelden

Aanmelden via info@eenheidsamen.nl. Met uw naam en telefoonnummer.