Skip to content

Inspiratie

Rap Workshop

"De rapworkshop die door Eenheid Samen is georganiseerd was een groot succes! Onze kinderen van SBO de Bonte Vlinder hebben kunnen laten zien waar hun talenten liggen en werden hierin enthousiast begeleid door de professionele rappers. Er kon worden meegewerkt aan een eindproduct, zodat de kinderen niet alleen met tekst en muziek bezig waren, maar ook met de technische kant van het opnemen van muziek. Als klap op de vuurpijl is er een leuke clip gemaakt zodat het zelfbedachte lied helemaal tot zijn recht kon komen. Een aanrader voor scholen, wij hebben ervan genoten!
De oprichtster Wahida Ashraf is een ontzettend leuk en lief persoon, die met hart en ziel werkt om kinderen een passend aanbod te kunnen bieden. Samen met haar kan je het passende aanbod vinden voor jouw school!"

Graffiti Workshop

Op 15 december 2021 in het Koorenhuis te Den Haag onze laatste workshop gehad voor dit jaar !!!

Dit keer hebben wij kinderen mogen blij maken om deel te kunnen nemen aan Graffiti. Iedereen heeft ontzettend genoten, inclusief wij van Eenheid Samen.

Iedereen wil ik bedanken voor hun hulp en inzet !!! In het bijzonder Sahida Ashraf en Raoul Ashraf. En mijn ouders mijn steun en toe verlaat !!!

Wahida Ashraf

Catering verzorgd door Soso Lobi.

Onze creatieve workshop gehad met Dhr. Lucky Singh, Jessicca Gierdhariesingh en Dhr. Ranjan Akloe !!

Verzorgd door Sahida Ashraf

 

Eenheid samen muziekavond

× Hoe kan ik je helpen?