Skip to content

Over ons

Over ons

Wahida Ashraf | Sociaal bemiddelaar

Ik wil mij graag aan u voorstellen. Mijn naam is Wahida Ashraf en ik ben een sociaal bemiddelaar, werkzaam binnen het project “Hulp aan Ouderen van Etnische Afkomst, die de weg naar Instanties niet kunnen vinden”.

Mijn missie is om ondersteuning te bieden aan ouderen met een etnische achtergrond die moeite hebben met het vinden van de juiste instanties voor hun behoeften. Als sociaal bemiddelaar fungeer ik als een brug tussen deze ouderen en de organisaties die hen kunnen helpen. Vaak worden deze cliënten niet goed bediend door instanties vanwege taalbarrières of culturele verschillen.

Door mijn eigen achtergrond begrijp ik de uitdagingen waarmee deze gemeenschappen te maken hebben. Ik ben zelf van etnische afkomst en ben goed op de hoogte van wat er speelt binnen deze gemeenschappen met een migrantenachtergrond. Dit stelt mij in staat om op een empathische en effectieve manier te bemiddelen tussen de ouderen en de instanties die hen kunnen ondersteunen.

Het doel van mijn project is om ervoor te zorgen dat alle ouderen gelijke toegang hebben tot de benodigde hulp en ondersteuning, ongeacht hun achtergrond of taalvaardigheid. Ik geloof dat door samen te werken met de juiste instanties en door middel van cultuursensitieve benaderingen, we een significante impact kunnen hebben op het welzijn van ouderen van etnische afkomst in onze samenleving.

Mocht u of iemand die u kent behoefte hebben aan mijn diensten, aarzel dan niet om contact op te nemen. Samen kunnen we kijken hoe we de juiste ondersteuning kunnen bieden en de weg naar de benodigde instanties kunnen vinden.

Met vriendelijke groet,

Wahida Ashraf Sociaal Bemiddelaar Organisatie: Eenheid Samen

Ons team

Over_ons_Giovanni

Giovanni Maulabux

Project Manager

gajadien

Rakesh Gajadien

WelzijnsWerker

Wahida_Portret

Wahida Ashraf

Oprichter

Over_ons_Ronald

Ronald Maulabux

Medewerker

Gulcen Aydin Tolk

Gulcen Aydin

Tolk

William Maulabux

William Maulabux

Communicatieadviseur

Sahida Ashraf

Sahida Ashraf

Vrijwilliger

× Hoe kan ik je helpen?